^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Guanyadora del cuixot

Com els darrers anys, l'APIMA ha subvencionat el cuixot ibèric que els alumnes de 6è han sortejat per subvencionar el viatge d'estudis. Aquí teniu la papareta guanyadora i l'afortunada amb el cuixot, Antònia Burgos. L'enhorabona i bon profit!!

Admissió alumnes curs 2017-2018

Del 2 al 12 de maig, de 9:00 a 10:00h. i de 13:15 a 14:00h. (els dimecres 3 i 10 de maig també de 16:00 a 17:00h.) es pot fer la presentació de sol·licituds a l'escola.

Per les famílies interessades es farà una jornada de portes obertes el dilluns 8 de maig a les 14:00h.

Si voleu consultar tota la informació i normativa, clicau aquí.

Sortida de l'APIMA a una granja de cargols

Enguany, i amb motiu de la proximitat a sa fira, des de l'APIMA hem pensat fer una sortida a visitar una granja de caragols a Muro. Hem programat la visita per divendres dia 28 d'abril, però necessitam saber el nombre aproximat de participants perquè potser serà necessari fer dos torns.
L'activitat tendrà una durada aproximada d'una hora i mitja, i consistirà en una xerrada d'uns 30 minuts sobre la vida dels caragols, una mica de picada/berenar amb tast de caragols i la visita a les instal·lacions, amb opció de compra. El preu de la visita és de 3,50€ per persona (a partir de 3 anys), que recollirem per avançat a través dels tutors/es dels vostres fills i filles.
També hi haurà l'opció de sopar per als que hi vulguin quedar, a un preu de 18€ per adult i 11€ per infant. El menú d'adult inclou picada, caragolada (750 gr), postres, beguda i música després de sopar. El menú d'infant encara està per confirmar. Aquells/es que vulguin quedar a sopar seran agrupats directament al segon torn (en cas que sigui necessari fer-ne dos).
Per tant, als que estau interessats en participar-hi, vos agrairem que faceu arribar abans del 3 d'abril el full que heu rebut a casa, a fir de poder fer una previsió. Després de les vancances de pasqua ja recollirem els doblers.

Animau-vos i veniu!!

Novetats per demà 22 de desembre

En previsió de pluja per demà, i que el gimnàs de l'escola està impracticable a causa de les filtracions d'aigua, el concert es farà al menjador a l'edifici d'infantil.

A les 12:00h. els pares d'infantil entraran per veure el concert per l'edifici d'infantil.

A les 12:25h. els pares de primària, entraran a l'edifici de primària pel carrer de les Ànimes. Dependentment de la quantitat de pares que vinguin, passaran a veure el concert per torns, ja que al menjador l'espai és limitat.

Visites

Visites de l`article
289055
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.