^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Fogueró pro-viatge d'estudis 6è

fogueró

Els nins i nines de 6è ens conviden al fogueró que han organitzat pel proper divendres dia 25 de febrer per recaptar doblers per al seu viatge d'estudis de final d'etapa.

Es celebrarà a partir de les 20:00 hores a les Escolàpies, i demanen que cadascú dugui el menjar per torrar (hi haurà torradores preparades). Ells vendran coques dolces, salades i beguda. També sortejaran un cuixot salat que patrocinam nosaltres, l'APiMA, així que ens demanen que hi acudim i participem.

Sant Antoni 2011

Aquí teniu algunes fotos del fogueró de Sant Antoni del passat divendres 21 de gener. També hem posat dues fotos d'una visita al museu de Ciències Naturals.

Fogueró a l'escola

Divendres dia 21 l'escola farà el fogueró de Sant Antoni, així que ja haureu vist molts de voltros que  s'ens demana col·laboració duguent peces de llenya abans del divendres. Per poc que pugeu, no deixeu de fer arribar un tronquet, per petit que sigui.

 

fogueró

Informacions de final de trimestre

Vos reproduim les informacions que sobre el final del trimestre ens ha fet arribar el centre i que pensam són d'interès per totes les famílies:

A partir de dilluns 20 de desembre el camí de Sa Torrentera estarà tancat. Per tant, de les 8:45 a les 9:15 i de les 13:45 a les 14:15 hores no podran arribar cotxes al Centre. Procurar venir a peu o deixar el cotxe als aparcaments propers

HORARI DELS DIJOUS 23 DE DESEMBRE:

  • 8:00 - 9:00: escola matinera (com sempre)

  • 9:00 - 12:15: Activitats de Nadal. Xocolatada amb ensaïmada oferida per l'APiMA. Els alumnes no han de dur berenar!!

xocalatada

  • 12:15: entrada dels pares i arribada del patge

  • Concert de Nadales

Concert de Nadal

Aniria bé que per aquest dia els nins i nines duguessin gorro i bufanda. Es farà a Es Fossaret (enguany seran els grans que caminaran si fa bon temps). En acabar (seran devers les 13:15 hores) si avisau al vostre tutor/a ja us podeu endur el vostre fill/a. Els grans de les Escolàpies que parteixen tot sols, poden avisar amb l'agenda.

Si fa mal temps s'haurà d'improvisar i el centre demana la vostra comprensió.

  • 14:00: sortida dels alumnes des del Fossaret

  • 14:00 - 16:00: menjador Escolar (tothom al Fossaret)

  • 16:00 - 17:00: Activitats Extraescolars (com sempre)

 

 

Visites

Visites de l`article
298827
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.