^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Fotos de solidaritat amb Haití

El passat divendres dia 29 de gener els alumnes del Fossaret i de les Escolàpies es reuniren per construir amb els seus totxos una casa simbòlica en solidaritat amb els afectats pel terratrèmol d'Haití. El centre ens ha fet arrribar aquestes fotos. Per cert, la recaptació ha estat important: al voltant de 1.500 € que ja s'han fet arribar a UNICEF. Les ajudes, doncs, han estat generoses, més si tenim en compte que molts al·lots les han aportat de la seva guardiola. Gràcies a tots.


Fogueró dels alumnes de 6è

El divendres 12 de febrer els alumnes de 6è han muntat un fogueró a ses Escolàpies a fi de recaptar doblers pel viatge d'estudis. Tot i que ja han venut tiquets, el mateix dia es poden comprar: 2€ llesca de pa amb llonganissa, botifarró o salsitxa; 0,50 € la beguda, i també es vendran coques. Hi estau tots convidats. No falteu i col·laboreu!!!!

 

Fotos de Sant Antoni

El centre ha tingut a bé fer-nos arribar algunes fotos del fogueró de Sant Antoni que, tot i que la pluja va estar a punt de malbaratar, es va fer el divendres 15 de gener.

Fotos de la festa de Nadal

Aquí teniu unes quantes fotografies de la festa de Nadal del passat 23 de desembre, que entre l'escola i una mare hem ajuntat per mostrar-les a la web.

Visites

Visites de l`article
298825
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.