^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Ajudes individuals de menjador curs 2015-2016

La Conselleria d'Educació i Cultura convoca ajudes individualitzades de menjador per als alumnes de centres públics en els nivells d'educació infantil, primària i secundària, per tal de finançar part del cost del servei de menjador. Aquesta ajuda es fixa en el 70% del preu del menú per dia que s'hagi utilitzat el servei i per alumne.

Requisits:

  • utilitzar de forma fixa el menjador, almenys el 50% de dies (88 dies)
  • presentar la sol·licitud i la documentació de la present convocatòria d'acord amb la normativa, entre el 8 i 22 de gener de 2016.

Criteris per atorgar les ajudes:

  • Renda familiar de l’any fiscal 2014./ Nombre de membres de la unitat familiar.
    Les condicions socials del sol·licitants, acreditades pels òrgans competents.
    Membres de la família afectats per disminucions psíquiques o físiques.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONSULTAU LA DOCUMENTACIÓ AL TAULÓ D’ANUNCIS A L’EDIFICI DE PRIMÀRIA O BÉ POSAU-VOS EN CONTACTE AMB L’EQUIP DIRECTIU DEL CENTRE.

HORARI DE SECRETARIA: DE 9:00 A 10:00 HORES I DE 13:15 A 14:00 HORES.

Activitats de Nadal dimarts 22 de desembre de 2015

Dimarts és el darrer dia de classe aquest trimestre, i a les portes de Nadal l'escola ha programat aquestes activitats:

  • Decoració nadalenca: l'escola ha estat decorada amb les feines de plàstica fetes per a les diferents classes.
  • Xocalata amb ensaïmada: com cada any l'APIMA convida a alumnat i mestres a xocolata amb ensaïmada; un grup de pares i mares el preparan, l'encalentiran i el repartiran.
  • Patge i concert de Nadal: a les 12:00h les famílies podrem entrar a l'escola des del carrer Pons, es donarà la benvinguda al patge reial i es farà el concert de Nadal.

Recordau que una vegada acabat el concert els alumnes aniran a les seves aules i, les famílies que vulguin, avisant als tutors, podran recollir els seus fills o néts.

Igualment recordau que l'horari del centre el darrer dia serà el mateix que un divendres normal: haurà escola matinera, horari d'escola de 9:00 a 14:00h, i menjador fins les 16:00h.

Taller Mira que faig!

A plaça el Taller de manualitats i altres herbes posa una paradeta per vendre els materials elaborats al taller de cara al Nadal. Els beneficis van destinats a finançar projectes par als més desfavorits de la nostra vall i a col·laborar amb el programa REBOST, proporcionant aliments frescs o projectes destinats als infants

Els humans arriben a Mallorca

 

El proper 12 de desembre, el Museu de Ciències Naturals i el Museu de Sóller - Casal de Cultura, organitzen conjuntament un taller per a nins de 6 a 11 anys: ELS HUMANS ARRIBEN A MALLORCA.
Es tracta d'un joc de descoberta per a investigar com era Mallorca abans de l'arribada dels humans i com van ser els primers pobladors de l'illa!
L'activitat comença a les 10h. al museu de ciències naturals i acabarà al Casal de Cultura.
Les places són limitades.
Informació i reserves al correu del museu (el trobareu clicant sobre la imatge de sobre) o 971634064
Organitza: Museu Balear de Ciències Naturals i Casal de Cultura-Museu de Sóller
Preu: 9 € (Es farà un preu especial per als socis del MBCN)

Taller de pares i mares a la Creu Roja

A la Creu Roja Sóller dia 10, 17 i 22 de desembre de 19:00h a 20:30h. es farà un taller adreçat a pares i mares. El taller el desenvoluparà la psicòloga Nuria Ivorra i la pedagoga Paula Rullan. La idea dels tallers va enfocada a donar pautes i eines necessàries als/les pares/mares per afrontar situacions diàries dins el context familiar. 

 
Les places són limitades, per això es demana que la gent s'apunti enviant al correu que apareix a la imatge o telefonant al prèviament al 971630845.

Visites

Visites de l`article
289072
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.