^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Inici curs 2015-2016

inici curs imatge

Tot i que el començament de curs arreu de les Balears està previst per al divendres 11 de setembre, en el cas de les escoles de Sóller (no en el cas de l'institut) COMENÇARAN DIJOUS 10 DE SETEMBRE, decisió que compta amb el suport de tota la comunitat educativa i l'autorització de l'administració.

 

L'horari del 10 de setembre serà el següent:

Informacions de final de curs juny 2015

festa

 Aquestes són les informacions que les famílies hem de tenir en compte de cara al final de curs, on el capvespre del divendres 19 de juny tindrà lloc la festa anual de fi de curs.

Cal recordar que aquest dia 19 les classes acabaran a les 12:00h

  • 7:45 a 9:00h hi haurà Escola Matinera;
  • 9:00 a 12:00h horari lectiu de classes;
  • 12:00 a 15:00h menjador. Per tant, a les 15:00h haurem de recollir els nins que hagin quedat a menjador.

 

El capvespre:

  • 19:50h: Obertura de portes
  • 20:00h: Actuacions dels alumnes d'Educació Infantil (en acabar les mestres entregaran els alumnes als pares)
  • 20:15h: Actuacions dels alumnes de Primària i lliurament de diplomes als alumnes de 6è que acaben (en acabar els pares es faran responsables dels seus fills/es)

 

Després haurà el sopar, organitzat pels pares i mares dels grup de 5è, que comencen les activitats pel viatge d'estudis del curs vinent. Recordau que els tiquets s'hauran de comprar abans, tot i que també hi hauran coques, beguda i una petita quantitat de plats per comprar directament a l'hora del sopar. L'APiMA ens encarregarem de la venda de begudes per recaptar doblers per l'associació.

 

LLIURAMENT DE NOTES

PRIMÀRIA: les entrevistes seran dia 25 i 26. Us podeu apuntar a les llistes dels suros d'infantil i primària a partir de dimecres 17 de juny a les 9:00h.

INFANTIL: lliurament d'informes divendres 19 de juny. Per les entrevistes, igual que a primària.

 

Si no voleu fer entrevista, podeu recollir els informes i materials dijous 27 entre les 13:30 i les 14:00h.

Renovació de la junta de l'APIMA

Des de la junta de l'APiMA consideram que ha arribat l'hora de fer una renovació. Ja són molts anys que estam al capdavant, amb dedicació i feina, però també amb cert esgotament. El president deixa el seu càrrec i la resta de companys, per diverses circumstàncies, no poden assumir-ne la direcció. Això obliga a incorporar nous membres o bé que sigui un nou equip de pares i mares que conformin una nova junta. Allò desitjable seria, en la nostra opinió, que sempre hi hagués com a mínim un representant de cada grup/nivell a la junta.

Obrim, per tant, un període de reflexió al llarg de l'estiu de totes les famílies, amb la idea de convocar una assemblea tot just començar el proper curs a fi de configurar la nova junta.

En espera de trobar una solució, i apel·lant a la responsabilitat de tots en la tasca de col·laborar amb l'escola dels nostres fills, no podem deixar d'agrair l'ajuda i la comprensió al llarg d'aquests anys, així com desitjar-vos un bon estiu.

Visites

Visites de l`article
289059
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.