^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Sortida de l'APIMA a la granja de cargols Caragol treu banya

El passat divendres es va fer la sortida de l'APIMA a la granja de cargols de Muro "Caragol treu banya". Ara que s'acosta la fira, les famílies vàrem rebre unes explicacions molt interessants sobre la vida d'aquests moluscos que tradicionalment són el nostre menú principal. També ens explicaren el funcionament de la granja, i ens donaren un tast de caragols i una bona bereneta.

Aquí teniu un grapat de fotos de la visita (clicau a la imatge per accedir a tot l'àlbum)

 

Visita dels responsables de la Conselleria i de l'ajuntament

Ahir, dimecres 26 d'abril, visitaren la nostra escola el responsable de Centres Educatius de la Direcció General de Planificació i Centres, Jordi Escudero, la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Mari Creu Enseñat, el regidor de Béns i Serveis, Andreu Castanyer, i un responsable de l'empresa Sóller 2010. Evidentment també hi eren el director i el president de l'APIMA. Aquesta visita era un compromís adquirit després de la reunió que el director i el president de l'APIMA feren a finals de març a la Conselleria, on varen ser rebuts pel Director General de Planificació i Centres, Antoni Morante, el cap de l'IBISIC, Miquel Coll, i el cap de servei de Centres Educatius, Jordi Escudero.

Es varen mostrar totes les deficiències que provoquen les inundacions de l'aparacament soterrani quan plou copiosament, les filtracions des dels terrats que inutilitzen aules i passadissos, així com la situació del pati d'infantil respecte al necessari ombrejat. També es varen mostrar com les actuaciones fetes fins ara no han servit absolutament per res, tot i les advertències de l'escola.

Varen prendre bona nota i es comprometeren a fer un informe i decidir amb l'IBISEC (l'empresa pública encarregada de les infrastructures educatives) les actuacions a desenvolupar a fi de solventar definitivament aquestes deficiències. Esperem que no quedi en una visita i que d'una vegada per totes es prenguin les mesures per ressoldre per sempre aquests problemes d'una escola "nova".

Fotos viatge d'estudis de 6è, Benageber abril 2017

Aquí teniu algues fotos del viatge d'estudis que del 4 al 7 d'abril feren els de 6è a Benageber (València)

 (clicau sobre la imatge per accedir a l'àlbum)

Visites

Visites de l`article
289061
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.