^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Sortida de l'APIMA a una granja de cargols

Enguany, i amb motiu de la proximitat a sa fira, des de l'APIMA hem pensat fer una sortida a visitar una granja de caragols a Muro. Hem programat la visita per divendres dia 28 d'abril, però necessitam saber el nombre aproximat de participants perquè potser serà necessari fer dos torns.
L'activitat tendrà una durada aproximada d'una hora i mitja, i consistirà en una xerrada d'uns 30 minuts sobre la vida dels caragols, una mica de picada/berenar amb tast de caragols i la visita a les instal·lacions, amb opció de compra. El preu de la visita és de 3,50€ per persona (a partir de 3 anys), que recollirem per avançat a través dels tutors/es dels vostres fills i filles.
També hi haurà l'opció de sopar per als que hi vulguin quedar, a un preu de 18€ per adult i 11€ per infant. El menú d'adult inclou picada, caragolada (750 gr), postres, beguda i música després de sopar. El menú d'infant encara està per confirmar. Aquells/es que vulguin quedar a sopar seran agrupats directament al segon torn (en cas que sigui necessari fer-ne dos).
Per tant, als que estau interessats en participar-hi, vos agrairem que faceu arribar abans del 3 d'abril el full que heu rebut a casa, a fir de poder fer una previsió. Després de les vancances de pasqua ja recollirem els doblers.

Animau-vos i veniu!!

Visites

Visites de l`article
289068
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.