^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Visita dels responsables de la Conselleria i de l'ajuntament

Ahir, dimecres 26 d'abril, visitaren la nostra escola el responsable de Centres Educatius de la Direcció General de Planificació i Centres, Jordi Escudero, la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Mari Creu Enseñat, el regidor de Béns i Serveis, Andreu Castanyer, i un responsable de l'empresa Sóller 2010. Evidentment també hi eren el director i el president de l'APIMA. Aquesta visita era un compromís adquirit després de la reunió que el director i el president de l'APIMA feren a finals de març a la Conselleria, on varen ser rebuts pel Director General de Planificació i Centres, Antoni Morante, el cap de l'IBISIC, Miquel Coll, i el cap de servei de Centres Educatius, Jordi Escudero.

Es varen mostrar totes les deficiències que provoquen les inundacions de l'aparacament soterrani quan plou copiosament, les filtracions des dels terrats que inutilitzen aules i passadissos, així com la situació del pati d'infantil respecte al necessari ombrejat. També es varen mostrar com les actuaciones fetes fins ara no han servit absolutament per res, tot i les advertències de l'escola.

Varen prendre bona nota i es comprometeren a fer un informe i decidir amb l'IBISEC (l'empresa pública encarregada de les infrastructures educatives) les actuacions a desenvolupar a fi de solventar definitivament aquestes deficiències. Esperem que no quedi en una visita i que d'una vegada per totes es prenguin les mesures per ressoldre per sempre aquests problemes d'una escola "nova".

Visites

Visites de l`article
298825
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.