^Pujar

Sóller (Mallorca)

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish

Venda i reutilització de llibres de text

Llibres del programa de reutilització

logo

El programa de reutilització de llibres compta amb uns anys d'existència. La manca de finançament per part de la conselleria no ha impedit que, a nivell intern, l'escola decidís de continuar amb el programa. Amb un pagament anual per al seu manteniment (adquisició de nous llibres i renovació dels deteriorats) permet que les famílies de l'alumnat de Primària puguin accedir als llibres a un preu més econòmic. Recordau que a Infantil el programa de reutilizació no s'aplica perquè les mestres elaboren el material necessari.

Com a novetat enguany (curs 2012-2013) els llibres de text dels diferents cursos de primària es donaran directament als alumnes a l'aula. És a dir, no haurem d'anar un capvespre a l'escola per recollir-los, com es feia els darrers anys. Insistiu als vostres fills i filles que en tenguin cura perquè el futur del programa de reutilització (al qual hi estan adherits el 96% de l'alumnat) depèn de la bona conservació dels mateixos.

Venda llibres de text

Llibres de text 2011 - 2012

 

 

Només una família del centre no està acollida al programa de reutilització, per tant gairebé el 100% de l'escola no té la necessitat de comprar-los, i menys enguany en què tampoc hi havia llibres a comprar per part de l'alumnat d'infantil.

Per això enguany simplement es tractava d'ajudar a l'escola a organitzar les bosses, preparar-les i lliurar-les a les famílies. Com altres anys hem aprofitat el dia per cobrar les quotes de l'APiMA perquè consideram que és la millor manera de poder fer més ràpid i efectiu el cobrament.

De cara a propers cursos, la necessitat de què els nostres fills i filles tinguin el més aviat possible els llibres (especialment en els cursos més alts) i fer exitós el cobrament de les quotes s'haurà de compaginar d'una altra manera. Tal vegada ja no tingui sentit haver d'apropar-se un capvespre a l'escola per recollir-los, sinó simplement que les mestres els hi donin directament als alumnes.

Ja veurem com ho farem.

Gràcies a tots per la vostra ajuda i comprensió.

Visites

Visites de l`article
289076
Copyright © 2013. Es Fossaret  Rights Reserved.